top of page

Beauty Consultant (flexibel) - Brand Ambassador vacature

Is Beauty echt jouw passie en wil je hier graag in verder? Lees dan snel verder! Bij Pretty Sales zijn wij altijd op zoek naar echte beauty liefhebbers, die op flexibele basis voor de mooiste merken ingezet willen worden.


Misschien heb jij al een vaste baan, een eigen salon of studeer je nog, maar wil je graag af en toe in de winkel staan om jouw passie te kunnen delen met consumenten. Dan is toegevoegd worden aan onze flexibele poule de perfecte oplossing! Je kan hierbij denken aan geuren- of make up promoties.


Bij Pretty Sales werken wij samen met een aantal prachtige merken die flexibele aanvragen hebben door heel Nederland. Wij plannen jou dan in op basis van jouw beschikbaarheid, waardoor je nergens aan vast zit. Wij zorgen er wel voor dat je volledig getraind wordt en dat je er klaar voor bent om de beste service te geven aan de consument. Je wordt dus echt deel van het Pretty Sales Team!


Wat vragen wij?


- Een commerciële houding

- Een drive om de beste klantervaring te geven

- Een sterke passie voor cosmetica

- Een representatieve uitstraling

- Goede beheersing van de Nederlandse taal

- Ervaring in een parfumerie is een pré


Wat bieden wij?


- Je wordt volledig door ons ingewerkt, waarbij je diverse trainingen zal volgen en echt

deel wordt van het Pretty Sales team

- We plannen je in op basis van jouw beschikbaarheid

- Goede verdiensten & arbeidsvoorwaarden

- Training & coaching on the job

- Een fijne werksfeer met transparante communicatie en doorgroeimogelijkheden


Over Pretty Sales


Pretty Sales werkt al 4 jaar samen met de mooiste merken in de cosmeticabranche. Als wervings- en selectiebureau met een constant groeiend netwerk, zijn wij dé partner om jou verder te helpen in deze mooie branche. Door onze frisse blik op de markt, is Pretty Sales Thé Dream Job Agency, die jou verder kan helpen in jouw cosmetica carrière.


Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel door jouw CV + motivatie naar rachida@prettysales.nl te sturen en dan kunnen we samen verder in gesprek.


Past deze vacature niet helemaal bij jou, maar wil je wel verder in de cosmetica? Stuur ons dan een open sollicitatie!


Hopelijk tot snel…


bottom of page