Assistant Store Manager Morphe Cosmetics

Bijgewerkt: 4 aug 2020


Finally! Morphe Cosmetics komt naar Nederland! Voor deze rol is PrettySales exclusief op zoek naar DE Assistent Store Manager voor de binnenkort te openen Morphe Store in de Kalverstraat te Amsterdam.

Dit is een fulltime functie waarbij je werkt in shifts, 5 dagen uit 7, inclusief weekenden. Beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal is vereist. De Assistant Store Manager helpt bij het stimuleren van de verkoop en activiteiten door middel van uitzonderlijke klantenservice; het motiveren van het team en verhogen van prestaties. Het actief en motiverend stimuleren van winstgevende groei en het behalen van financiële doelstellingen en werken met KPI's zoals het neerzetten van het merk, betrokkenheid, retentie, conversie, salarisadministratie en voorraad. De assistent-manager is een integraal onderdeel van de verkoopvloer en de backoffice. De nadruk ligt op de service die wordt verleend aan de Morphe-babes die als klant de winkel bezoeken en zorgt er ook voor dat de winkelactiviteiten soepel en nauwkeurig verlopen en geheel volgens de Morphe ‘brand standards’.

Sales - Verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop om doelen te behalen en/of te overtreffen en het assisteren van de manager bij het behalen van alle financiële doelstellingen van de winkel. - Voeren en stimuleren van traffic voor de door het bedrijf gestuurde promoties en gericht om de verkoopdoelstellingen te behalen en te overtreffen en de best mogelijke ervaring voor klanten te bieden. - Assisteren bij lokale evenementen en zorgen voor een succesvolle uitvoering zoals aangegeven door de Store Manager.

De Assistent Store Manager: - Geeft prioriteit aan tijd in de winkel op de verkoopvloer; het coachen en ontwikkelen van het team; en het goede voorbeeld geven. - Is een Positieve vertegenwoordiger van het merk Morphe. - Levert de volledige Morphe klantenservice-ervaring, draagt zorg voor de behoeften van de klanten in de winkel en optimaliseert make-upstations en make-upstudio's, indien van toepassing. - Consistent in het verbeteren van artistieke vaardigheden en de artistieke vaardigheden van het team. - Ontwikkelt kennis van trends in de industrie om de best mogelijke service te bieden en te delen met het team.

Leiderschap - Assisteert de Store Manager bij People management in store, werving, training, begeleiding en ontwikkeling van toptalent om te groeien binnen de organisatie. - Deelnemen aan en zorgdragen voor alle trainingen, en ondersteunen van de Store manager van trainingen. Assisteren om ervoor te zorgen dat ze trainingen op niveau worden geleverd en dat de gewenste artistieke en servicekennis / vaardigheden worden opgebouwd met elke medewerker in de winkel. Faciliteren van trainingen voor winkelteam zoals toegewezen. - Verantwoordelijk om een productieve het dynamische Morphe team te ondersteunen door contact te leggen met werknemers, klanten en influencers. Dit moeten sterke relaties en verbindingen zijn die zijn gebaseerd op de gemeenschappelijke passie voor make-up. - Zelfverzekerde en bekwame coach en manager van het team. Comfortabel kunnen navigeren door moeilijke gesprekken, met professionaliteit, evenwicht en vriendelijkheid; actief coachen en feedback geven om medewerkers in hun functie te ontwikkelen en te helpen groeien. -Creëen van een omgeving waarin duidelijke en eerlijke verwachtingen worden gesteld en alle medewerkers met respect worden behandeld. - Inspringen en volbrengen van verantwoordelijkheden van Store Manager of Associate Manager - Ops waar nodig.

Operations - Verantwoordelijk voor het kennen, volgen en beheren van het bedrijfsbeleid en -procedures. - Zorgt ervoor dat de communicatie naar het team wordt gefilterd zoals aangegeven door de Store Manager en Associate Manager - Ops. - Ervoor zorgdragen om LP's productretouren / Derving/Schade te verminderen. Directe Communicatie naar Store Manager of Associate Manager - Ops voor eventuele zorgen. - Assisteren bij het beheer van de planning. Beheert wijzigingen in geposte schema's om optimale schema's te behouden die de beste klantenservice bieden. - Evalueert en keurt indien nodig tijdregistratiebestanden voor het personeel goed. Helpt bij het bijhouden van standaarden voor het bijhouden van gegevens. - Assisteert bij merchandising-updates en beheer van voorraadniveaus in de winkel. - Helpt bij de merchandise en voert dit nauwkeurig en op tijd uit. - Zorg voor consistente normen voor netheid, onderhoud en organisatie. - Geef feedback aan de Store Manager om te informeren over de verbeteringen die nodig zijn.

Kwalificaties - Aantoonbare winkelervaring inclusief management em eerdere verkoopervaring is vereist. - Uitstekende klantenservice, communicatie en organisatorische vaardigheden. - Bewezen operationele vaardigheden. - Passie voor make-up essentieel en ervaring in cosmetica is essentieel. - Bekwaamheid in Word, Excel, e-mail en algemene computerkennis - Aantoonbaar vermogen om gematigde tot complexe problemen zelfstandig op te lossen. - Toont flexibiliteit en initiatief met minimale richting. - Aantoonbaar vermogen om bedrijfsgroei te ondersteunen. - het tonen van consistent professioneel gedrag. - Flexibel in beschikbaarheid welke blijvend is - Moet open flexibel zijn om tijdens piekuren te werken, inclusief avonden, weekenden en vakanties. - Moet essentiële functies kunnen vervullen (met of zonder accommodatie) zonder een "directe bedreiging" voor de gezondheid en veiligheid voor zichzelf of anderen te vormen.

Het bedrijf behoudt zich het recht voor om de functie aan te passen of wijzigen, af te schaffen en zelfs te combineren, afhankelijk van veranderende omstandigheden.


© 2019 PrettySales, gevestigd te s-Gravenhage en ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 73114421
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 
Bij PrettySales vinden we jouw privacy erg belangrijk. Dit betekent dat wij vertrouwelijk, zorgvuldig en volgens de geldende privacywetgeving (AVG) omgaan met de gegevens die wij over jou te weten komen. Download hieronder de Voorwaarden en de Privacy Statement.

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon