Mon, Dec 07 | The PrettySales Spin-Off

The PrettySales Spin-Off

Deze training is voor iedereen die affiniteit heeft met cosmetica en erachter wilt komen hoe werken in de cosmetica in de praktijk eraan toe gaat en daarnaast, wat je ervoor nodig hebt om hier jouw DreamJob van te maken. Heb jij het in je?
Registratie is afgesloten
The PrettySales Spin-Off

Tijd en locatie

Dec 07, 2020, 7:00 PM – 9:00 PM
The PrettySales Spin-Off

Over het evenement

The PrettySales Spin-off

Voor wie is deze Training

Deze training is voor iedereen die affiniteit heeft met cosmetica en erachter wilt komen hoe werken in de cosmetica in zijn eraan toe gaat en daarnaast, wat je ervoor nodig hebt om hier jouw DreamJob van te maken. Heb jij het in je?

Aanmelden

Je kunt je enkel aanmelden via deze ticket-link, de inlogcode voor de online seminar ontvang je per e-mail na het aanschaffen van een ticket a €49,50 (€51 incl. service kosten)

Je leert in deze training

- Hoe word ik Beauty Consultant en kan ik komen te werken in de Cosmetica

- Wat zijn de verwachtingen van de meest luxe cosmetica merken en van de ‘Leading Retailer’ als Douglas, ICI PARIS XL, en De Bijenkorf

- Demo van een volledig make-up sales gesprek (livedemo) Door Laurie & Larissa, waarin zij demonstreren hoe een consult in de winkel van hoog niveau gegeven kan worden

*Maak tijdens deze training kans op een beauty pakket twv €150,- welke wij live zullen verloten

Benodigde ervaring

Voor deze training is geen ervaring nodig en ook geen minimumleeftijd.

Trainingsinformatie

Duur training: 1 dagdeel

Kosten training: €49,50,-

Trainingsdag(deel): dinsdagavond 19:00-21:00

Locatie: Online

Startdata:

7 december 2020

Diploma/Certificaat Na het behalen van deze Training, ontvang je een Officieel PRETTYSALES Certificaat (let op: dit certificaat is digitaal)

*Mocht je ervoor kiezen om na The PrettySales Spin-off, onze 5 day Beauty Retail Master te volgen, wat een waardevolle vervolgstap is, brengen wij het gehele bedrag van deze training in vermindering.

Deel dit evenement