Beauty Models

PRETTY

SALES

ACADEMY

Als ervaren MUA's en Beauty Consultant, is het onze passie de hoogste kwaliteit training te bieden in de cosmetica branche. De inhoud van de trainingen bij PrettySales, zijn uit ervaring bij de beauty marktleiders opgedaan en samengevoegd, om jou op te leiden en klaar te stomen voor de cosmetica Retail vloer.

Alles wat je nodig hebt om je (freelance) carrière een kickstart te geven, of te bouwen op de ervaringen die je al bezit.

Onze fijne en comfortabele academy, een plek waar iedereen welkom is. Een plek om te leren en groeien, creatief te zijn en trots en zeker van jezelf te verlaten met waardevolle kennis op zak.

Laurie & Larissa leiden je op en begeleiden je gedurende jouw reis naar de ultieme beauty Dream Job!

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
Mon, Dec 07
The PrettySales Spin-Off
The PrettySales Spin-Off
Deze training is voor iedereen die affiniteit heeft met cosmetica en erachter wilt komen hoe werken in de cosmetica in de praktijk eraan toe gaat en daarnaast, wat je ervoor nodig hebt om hier jouw DreamJob van te maken. Heb jij het in je?
Tue, Dec 08
PrettySales
Beauty Retail Master (1avond-deel)
Ben jij gek op ‘all things beauty’? Misschien ben je al (self-taught) make-up artist? Heb je altijd al gedroomd van een Carrière in de Beauty industrie of hoe het zou zijn om bij een prachtig cosmetica merk te werken? Met deze Beauty Master, is deze droom misschien wel veel dichterbij dan je denkt!
Sat, Jan 09
PrettySales
One Week Beauty Retail Master
De One week Retail Beauty Master is voor de Make-up artist die zijn skills compleet een boost wilt geven. Ongeacht je bestaande skills of ervaring, is het volgen van deze training een echte lift voor je carrière en sluit je de week af met een officieel PrettySales THE BEAUTY MASTER Certificaat.

© 2019 PrettySales, gevestigd te s-Gravenhage en ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 73114421
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 
Bij PrettySales vinden we jouw privacy erg belangrijk. Dit betekent dat wij vertrouwelijk, zorgvuldig en volgens de geldende privacywetgeving (AVG) omgaan met de gegevens die wij over jou te weten komen. Download hieronder de Voorwaarden en de Privacy Statement.

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon