Beauty Models

PRETTY

SALES

ACADEMY

Als ervaren MUA's en Beauty Consultant, is het onze passie de hoogste kwaliteit training te bieden in de cosmetica branche. De inhoud van de trainingen bij PrettySales, zijn uit ervaring bij de beauty marktleiders opgedaan en samengevoegd, om jou op te leiden en klaar te stomen voor de cosmetica Retail vloer.

Alles wat je nodig hebt om je (freelance) carrière een kickstart te geven, of te bouwen op de ervaringen die je al bezit.

Onze fijne en comfortabele academy, een plek waar iedereen welkom is. Een plek om te leren en groeien, creatief te zijn en trots en zeker van jezelf te verlaten met waardevolle kennis op zak.

Wij helpen je graag verder met jouw ultieme droombaan in de Cosmetica!

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Tue, Mar 16
    PrettySales
    Ben jij gek op ‘all things beauty’?Misschien ben je al (self-taught) make-up artist? Heb je altijd al gedroomd van een Carrière in de Beauty industrie of hoe het zou zijn om bij een prachtig cosmetica merk te werken? Met deze Beauty Master, is deze droom misschien wel veel dichterbij dan je denkt

© 2019 PrettySales, gevestigd te s-Gravenhage en ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 73114421
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 
Bij PrettySales vinden we jouw privacy erg belangrijk. Dit betekent dat wij vertrouwelijk, zorgvuldig en volgens de geldende privacywetgeving (AVG) omgaan met de gegevens die wij over jou te weten komen. Download hieronder de Voorwaarden en de Privacy Statement.

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon